20:00 New York, New York

Hello!! Jag sitter just nu på au pair skolan ute på Long Island i New York. Jag kom hit inatt (natten till tisdagen) typ runt 01:30 am, så det har inte blivit så mycket sömn inatt tack vare jetlag och lektioner som började kl 08:00 imorse!
 
Resan från Svedala gick bra, det var såklart väldigt väldigt jobbigt att säga hej då till familjen, och jag saknar alla redan haha. Vårt första flyg blev dock försenat två timmar, så det försenade även resten av resan med 2-3 timmar. Dock så gick resan överlag väldigt bra, och jag kunde sova mestadels av tiden från London till New York. :) 
 
Så idag har det alltså varit lektioner från 08:00-18:30, det har funkat ganska bra då vi har en väldigt mysig och rolig lärare som berättar mycket om sina missöden med barn. :) Dock så är ju amerikanare väldigt dramatiska av sig, vilket i slutändan blir väldigt kul för oss andra. T. ex idag så skulle vi få snö, vilket vi också har fått, det har snöat typ hela dagen. Men enligt the americans så Oh my god, Jesus lord, vad snö det ska komma!! Min lärare sa att är man ute så kommer vi freeze to death, det skulle komma så mycket snö så hon visste inte om hon kan ta sig till jobbet imorgon, så nu övervägde hon att åka hem på lunchen and pack a bag so she can spend the night at the school, ja menar, lite snö hallå.... Hemma i Sverige så hade man bara tagit på sig en mössa, halsduk, vantar och gett sig ut i snön, och kommit till jobbet dagen efter haha. 
Sen så kom också vaktmästaren för att testa brandlarmet, buuuut, we didn't have to go outside, since it's freeziiiiing outside and we all would freeze to death!!! Ännu en gång, hemma i Sverige så hade man gått ut vart man än skulle, oavsett väder haha. Lite skillnader mellan Sverige och USA :) 
 
Maten, rummen, duscharna och toaletterna är inte alls fräscha eller bra här på skolan. Dagens meny har bestått utav regnbågsflingor med mjölk, en torr macka med creme cheese och ett halv glas äppeljuice till frukost. Till lunch serverades det kycklingburgare med pommes, som tuuur är, så finns det väldigt bra sallad, så det är ju väldigt bra! Och till kvällsmat mac'n'cheese med typ en biff, inte heller så mumsigt haha. 
Rummen är inte så fräscha dom heller, sängar gjorda utav sten, eluttag som inte fungerar(????), antingen bastuvarmt eller iglookallt (just nu är det det förstnämnda och då sitter jag ändå med fönstret på vid gavel...) och duschar som det känns som att man får svamp under fossingarna bara av att kolla på golvet, tacka gud vet jag flip flops :D Mamse och pappselutten, det är inte så farligt som det låter, men allt det här gör ju faktiskt bara att jag längtar ännu mer till att träffa min kära host family!!
 
Imorgon väntar ytterligare en heldag utav classes, på torsdag så är det lektioner halva dagen och sen på eftermiddagen blir det New York!! Som jag längtar :) 
RSS 2.0